Projecten

Ski & Snowboard Experience

Onlangs heeft Ski & Snowboard Xperience zich gevestigd in een prachtig pand in Alphen aan den Rijn. Een complete verbouwing met een geheel nieuw lichtplan! Dat laatste hebben wij verzorgd. Van spots in de winkel, tot sfeerverlichting in de bar en natuurlijk niet te vergeten de led verlichting bij de skibanen boven. Dit was een hele uitdaging met het rondlopende dak.

Sportlijf

Deze sportschool in een geheel nieuwe look is de sportieve uitdager voor ondernemers en managers! Hierbij hebben we alle verlichting verzorgd. Sfeerverlichting in de mooie entree, plafondspots in de kleedkamers en led lichtbakken in de fitness. Er is gebruikt gemaakt van mooie materialen onder andere terug te zien in de bedieningspanelen.

Tuin

In deze tuin hebben we de verlichting verzorgd. Bepaalde planten en bomen worden uitgelicht, verlichting aan de waterkant en ook de veranda is voorzien van verlichting en stopcontacten.

Domotica woonhuis Montfoort

Hierbij is uitgegaan van bediengemak en logisch denken. De verlichtig is zowel met een schakelaar als met de Ipad te bedienen. Dit geldt ook voor het openen van de deur en het bedienen van de zonwering. Met het verlichtingsplan is rekening gehouden met de toekomst als ook energie besparing.
Zo zijn de spots en de meeste gangbare lampen allemaal uitgevoerd met Led verlichting.
Door de domotica is de leefomgeving van de minder valide bewoner vele malen  comfortabeler  geworden!